Openingsduur pop-up babyrestaurant in Foodhallen Rotterdam verlengd

Openingsduur pop-up babyrestaurant in Foodhallen Rotterdam verlengd

De Kleine Keuken, het eerste Nederlands babyrestaurant dat op 19 juni opende in de Foodhallen in Rotterdam, is een succes. Het pop-up restaurant zou aanvankelijk voor slechts twee weken geopend zijn, maar houdt nu langer de deuren open.

Kirsten Toeset, eigenaar van babyvoeding-merk de Kleine Keuken, is verheugd: 'Er is blijkbaar een grote behoefte aan een concept als dit en de locatie, de Foodhallen in Rotterdam, is een ideale plek hiervoor. Mooi dus dat we baby’s nu nog wat langer van gezonde maaltijdjes kunnen voorzien en hen en hun ouders kunnen laten genieten in ons restaurant.' Het babyrestaurant blijft twee weken langer open tot en met 14 juli 2019.

Bezoek pop-up restaurant

Het pop-up restaurant is in de afgelopen weken bijna honderdvijftig keer bezocht door kroost en hun ouders. Bezoekers komen vanuit het hele land: 'Een kindermenu is vaak duur en ongezond. Nu schotel je je baby een gezonde biologische maaltijd voor, voor maximaal 5 euro', aldus een bezoeker. Daarnaast vinden ouders het fijn dat naast de ouders nu ook de kinderen centraal staan in de Foodhallen.

'Tijdens een borrel in de Foodhallen Rotterdam haal ik ook wat lekkere snackjes en babythee bij de Kleine Keuken op, zodat mijn baby ook gewoon ‘mee’ kan genieten. Als mijn baby later echt moet eten hoeven we niet naar huis, want dan schuiven we gewoon aan bij de Kleine Keuken voor een babymaaltijd.' Bijzonder is dat niet pasta of Hollandse pot populair zijn bij de allerkleinsten, maar juist de culinaire combinatie van zalm, zoete aardappel en doperwtjes het meest wordt geserveerd.

Over het babyrestaurant

Het allereerste babyrestaurant van Nederland is een initiatief van babyvoedingsmerk de Kleine Keuken, de Foodhallen Rotterdam en pr-bureau MissPublicity. Het restaurant kwam spontaan tot stand naar een idee van Clarissa Slingerland die met haar baby graag uit eten wilde in een echt restaurant. Het idee sluit perfect aan bij de Foodhallen die graag zoveel mogelijk kwalitatieve diversiteit aan restaurants aanbiedt. Babyvoedingsmerk de Kleine Keuken volgt met het restaurant haar missie om zoveel mogelijk baby’s gezond te laten eten. Babyrestaurant de Kleine Keuken is een pop-up concept. Tot en met zondag 14 juli kun je nog een bezoek aan babyrestaurant De Kleine Keuken in Foodhallen Rotterdam komen brengen.

Over Foodhallen

Na in 2014 in Amsterdam begonnen te zijn met het concept, opende de Foodhallen in 2018 in Rotterdam. De Foodhallen streeft ernaar lokale keukens een internationaal platform te bieden, met diversiteit, smaak en sfeer als belangrijkste pijlers.