Ramada Apollo verder als Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Ramada Apollo verder als Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Ramada Apollo Amsterdam wijzigt per 1 augustus de naam naar Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Eigenaar Fattal heeft nu drie Leonaro Hotels in Amsterdam, waaronder het recent geopende Leonardo Royal.

Met de naamswijziging vergroot Fattal Hotel Group de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in Nederland en bestaat het portfolio uit 3 Leonardo Hotels met meer dan 1000 kamers in Amsterdam. De transitie verandert niets in het management van het hotel.

Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België: 'Het Ramada Apollo Hotel werd in 2012 geopend als nieuwste flagship van Apollo Hotels en werd aangesloten bij Wyndham Hotel Group vanwege het wereldwijde bereik van het merk. Apollo Hotels is een jaar geleden onderdeel geworden van Fattal Hotel Group, één van de snelst groeiende hotelketens van Europa. Met Leonardo Hotels hebben we een sterke merknaam in onze portfolio om internationaal te groeien en bieden we onze gasten het beste van twee werelden.’

Erik-Jan Bauschgeneral manager: 'Bijna twee jaar na de opening in 2012 hebben wij ons hotel op een bijzondere manier uitgebreid. Restaurant en rooftop terras Floor17 werd geopend als een van de eerste dakterrassen in Amsterdam en is uitgegroeid tot een icoon in de stad. Het adembenemende uitzicht op 85 meter hoogte blijft onze gasten nog steeds verbazen. Vanaf 1 augustus zal de vlag van Leonardo Hotels wapperen en kondigen wij aan op welke opmerkelijke 'feeling good'-wijze dit officieel gevierd gaat worden. Wie bekend is met onze eerdere activiteiten bij Floor17, weet dat ook deze wintereditie een bucketlist moment gaat worden.’

Het 4-sterren Leonardo Hotel bevindt zich aan het Rembrandtpark en de ringweg A10 en telt 446 kamers. Op de 17e etage, op 85 meter hoogte, bevindt zich Restaurant, Skybar en RooftopTerrace Floor17.

Over Fattal Hotel Group

Fattal Hotel Group is een snelgroeiende hotelketen in Europa en Israël. De groep bestaat uit meer dan 190 hotels met ruim 36.000 hotelkamers die actief zijn in meer dan 100 bestemmingen. De groep is in 1998 opgericht door David Fattal en actief in Europa sinds 2006.

Een belangrijk onderdeel van de filosofie van Fattal Hotel Group is dat alle hotels niet alleen in eigendom zijn, maar worden deze ook gemanaged en geëxploiteerd door de groep. Fattal Hotel Group staat vermeld op de Tel Aviv Stock Exchange (TASE).

 Leonardo Hotels

In Europa wordt Fattal Hotel Group vertegenwoordigd door Leonardo Hotels. De portfolio van Leonardo Hotels bestaat uit: Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels, NYX Hotels by Leonardo Hotels en de onlangs overgenomen ketens Jurys Inn (Verenigd Koninkrijk en Ierland) en Apollo Hotels (Nederland).