Voormalig Koffie Top 100-winnaar Josephine Coffee in Arnhem sluit deuren

Voormalig Koffie Top 100-winnaar Josephine Coffee in Arnhem sluit deuren

Eigenaren Renate Claessens en Arjan Pen hebben hun Arnhemse koffiezaak Josephine Coffee per 1 september verkocht. Josephine was in 2017 winnaar van de Misset Horeca Koffie Top 100. Claessens gaat zich richten op haar koffietrainingsbureau, Pen op zijn cateringbedrijf.

Na precies 12 jaar sluiten Claessens en Pen hun zaak. Een jaar geleden zetten ze Josephine Coffee al te koop, pas nu is een geschikte koper gevonden.

25 augustus ontvangen de twee voor het laatst gasten in hun Arnhemse koffiezaak, per september opent de nieuwe eigenaar onder een nieuwe naam een bedrijf.

Josephine Coffee opende in september 2007 aan de Korenstraat. Na 4 jaar verhuisden Claessens en Pen naar de huidige locatie op de Bakkerstraat. In 2017 werd Josephine Coffee uitgeroepen tot nummer één in de Misset Horeca Koffie Top 100.

'We kijken met plezier terug op deze tijd', schrijven de eigenaren op Facebook.

Claessens zegt de koffie niet vaarwel. Na de sluiting van Josephine gaat ze zich volledig richten op haar koffietrainingsbureau Barista Atelier. Pen gaat zijn tijd en energie steken in een eigen cateringbedrijf.