Dutch Craft Beer Conference 2020: 'Big ambitions'

Dutch Craft Beer Conference 2020: 'Big ambitions'

De Dutch Craft Beer Conference 2020 zal deels in het teken staan van de globalisering van de brouwindustrie. Journalist en schrijver Ina Verstl zal als keynote-spreker fungeren. Daarnaast kunnen bezoekers onder meer ook luisteren en leren van Willem van Waesberghe (Heineken), Peter Rouwen (Brouwerij Noordt) en Frederik Kampman (Lowlander).

Het verhaal over de globalisering van de brouwindustrie is nog niet voorbij, aldus organisator Craft. 'Integendeel, het wint nog meer vaart. Keynote spreker Ina Verstl neemt je hierin mee en vertelt je meer over de wereldwijde strategieën voor Craft-brouwers.'

Naast Ina Verstl staan er binnen de thema’s nog veel meer interessante sprekers en workshops op het congresprogramma. Hierin komen onder meer de onderwerpen product, kwaliteit, marketing, sales en management voorbij. Sprekers hier zijn onder andere Heineken's brouwmeester Willem van Waesberghe, Peter Rouwen van het Rotterdamse Brouwerij Noordt en Frederik Kampman, de oprichter van Lowlander.

Dutch Craft Beer Conference

De Dutch Craft Beer Conference vindt dinsdag 21 januari 2020 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Onderdeel van de hele dag is een grote beurs met meer dan 40 stands van CRAFT beer brouwers en leveranciers. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van Craft als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel.