Stan & Co Den Haag bijna klaar voor opening

Stan & Co Den Haag bijna klaar voor opening

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is Stan & Co Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant. De nieuwe gevel is voorzien van een enorme glazen pui. Op 6 december 2019 is de officiële opening.

In het interieur worden industriële elementen gecombineerd met hout. Het creatieve ontwerpteam van Leban voegt daaraan opvallende eyecatchers toe, typerend voor de stijl van Stan & Co. Dit resulteert in een urban huiskamer waar iedereen zich thuis voelt en een favoriet plekje kan vinden.

Openingsevent

Stan & Co Den HaagTer ere van de opening organiseert Stan & Co Den Haag samen met de Haagse kunstenaar Alphainkt een exclusief event op zaterdag 7 december 2019. Alphainkt ontwerpt live een XXL Stan & Co-menukaart. Een kunstwerk dat ter plekke wordt geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’. Daarnaast kunnen de gasten kans maken op 3 maanden lang gratis koffie door op deze dag één van de 150 Stan & Co x Alphainkt koffie to go mokken weten te bemachtigen. Deze worden verkocht voor €10 en ook deze opbrengst gaat naar 'Make-a-Wish'.

Stan & Co is gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist. Iedere zaak heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. De vestiging in Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend.  Het all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.