Louvre Hotel Group maakt winnaars Hotel of the Year award bekend

Louvre Hotel Group maakt winnaars Hotel of the Year award bekend
General manager Joyce Clement van Tulip Inn Airport links) en general manager Leontine Groenendijk van Golden Tulip Noordwijk Beach rechts)

Louvre Hotels Group heeft de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekendgemaakt. Golden Tulip Noordwijk Beach en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen zich dit jaar 'Hotel of the Year' noemen. Tulip Inn Eindhoven Airport nam de titel al drie keer eerder in ontvangst.

De hotels worden beoordeeld op diverse aspecten zoals klantcontact, uitstraling en service. Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants).

De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid en merkbeleving. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux.

Golden Tulip Competenties

De Golden Tulip hotels werden ook beoordeeld op een aantal nieuwe categorieën die aantonen in hoeverre het hotel de nieuwe merkstrategie van Golden Tulip heeft geïmplementeerd. Hierbij gaat het niet alleen om de uitstraling van het hotel zoals inrichting en het gebruik van de nieuwe huisstijl, maar ook om de omgang met de gasten.

Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach, 83 kamers, werd voor het eerst bekroond met de ‘Hotel of the Year’ titel. General manager Leontine Groenendijk is uiteraard blij en trots op haar medewerkers. ‘Ik ben erg trots dat we samen met het team deze prestatie hebben geleverd en kijken er naar uit om de titel eer aan te doen. Het hotel zit momenteel nog volop in de ontwikkeling, in januari gaan we de hele eerste verdieping verbouwen, dus het wordt nog mooier.’

Tulip Inn Eindhoven Airport

Tulip Inn Eindhoven Airport prolongeert opnieuw de titel ‘Hotel of the Year’. General manager Joyce Clement vertelt trots te zijn op de vierde titel in slechts zes jaar tijd. ‘Ik ben heel erg trots op het team dat we deze ereprijs wederom hebben behaald. Om deze titel al drie jaar op rij te winnen als hotel is vrij uniek.’

Dat het hotel, 120 kamers boven de terminal van het vliegveld, al jaren goed scoort op vrijwel alle punten blijkt niet alleen uit de eerder gewonnen award in 2015, 2017 en 2018, maar ook uit de reviews van gasten.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip

Met meer dan 1500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is als merk onderdeel van Louvre en heeft zo’n 200 hotels.

Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip (20 hotels), Tulip Inn (15 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).