Hotel Mondragon Zierikzee sluit zich aan bij Romantik Hotels

Hotel Mondragon Zierikzee sluit zich aan bij Romantik Hotels
Hotel Mondragon, Zierikzee

Twee nieuwe hotels en een luxe B&B in Nederland en België zijn in 2020 toegetreden tot Romantik Hotels. In Nederland betreft het Mondragon Hotel inclusief restaurant Christo in Zierikzee. Romantik telt nu vijf Nederlandse leden.

Romantik Hotels & Restaurants is een samenwerkingsverband van onafhankelijke hotels, exclusieve B&B’s en restaurants. De club is actief in acht Europese landen en telt 200 leden, waarvan vijf in Nederland en zeven in België. De nieuwe leden zijn het recent geopende Hotel Mondragon in Zierikzee en Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis in Brugge . Ook het luxe B&B Zonnehuis in de Belgische kustplaats De Haan sluit zich aan.

Nederlandse Leden Romantik Hotels

De Nederlanden - Vreeland
Mondragon - Zierikzee
Gulpdal - Slenaken
De Campeerse Toren - Veere
Kasteel Daelenbroeck - Herkenbosch

Hotel Mondragon en Restaurant Cristó

Gevestigd in een pand aan de Oude Haven in Zierikzee, opende dit hotel met bijbehorend Restaurant Cristó en café/winkel ’t Gouden Elfje in december 2019. Het hotel beschikt over 41 kamers en suites. Het is het eerste en enige hotel in het centrum van Zierikzee en het vormt samen met het restaurant en het stadscafé een aanwinst bezoekers van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Directeur van het nieuwe hotel dat in april officieel wordt geopend, is Govert Janzen. Eerder was hij 10 jaar directeur van het Badhotel in Domburg. In de keuken van restaurant Cristó zwaait Kees Visser de scepter.

Bocuse d'Or Nederland 2019
Kees Visser

Romantik Hotels

Romantik Hotels heeft leden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Schotland, Italië en Frankrijk. Al meer dan 40 jaar vertegenwoordigt dit marketing en verkoop samenwerkingsverband een grote variëteit van individuele hoteliers: van bedrijven in een landelijke omgeving tot wellness aanbieders en luxe stadshotels.