De Beren van start met eerste Zeeuwse restaurant

De Beren van start met eerste Zeeuwse restaurant

Restaurantketen De Beren opent voor het eerst in haar geschiedenis een vestiging in Zeeland. In Goes ontvangt deze 43ste Beren-vestiging haar gasten vanaf 11 februari. Het restaurant is zeven dagen per week geopend.

Het Beren-restaurant in Goes is de 43e vestiging in Nederland. De horecaketen groeit hard en gaat dit jaar nieuwe vestigingen openen in Ede, Doetinchem, Amsterdam-Noord, Drachten en drie locaties in Drenthe.

De Beren is gestart op het opkomende ‘foodcourt Zuid’ aan de Hudsonweg en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. In de eerste maand maken gasten van deze nieuwste Beren-locatie kans op een jaar lang gratis dineren in het Zeeuwse restaurant.

Goese food-boulevard

Op het Foodcourt Zuid zitten nog een aantal grote namen (Mc Donald’s, Burger King, Kentucky Fried Chicken en New York Pizza (binnenkort open). Het Zeeuwse foodcourt bevindt zich langs de A58, bij de afslag Goes-Zuid. De New York Pizza die er komt, krijgt als eerste in Nederland een pizza-drive-thru. Automobilisten kunnen dan vanuit de auto een pizza-slice bestellen.

De Beren Goes

Het filiaal in Goes kan 's zomers bijna 300 gasten tegelijk ontvangen. Beneden is ruimte voor ongeveer 100 eters, de eerste verdieping telt 90 zitplaatsen en op het terras is nog eens plaats voor 100 gasten.

In de middag serveert het personeel goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf 17.00 uur schuiven gasten aan voor o.a. de all time favorites zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog willen blijven hangen, lenen de bar en de zitjes én de royale drankenkaart zich voor borrels.

De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim 4 jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Deze zaak heeft hij overgedaan aan de chef-kok. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

Vegetarische gerechten

Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen, dankzij de vegetarische varianten van de Beren klassiekers zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger.

Gasten kunnen naast de reguliere kaart ook kiezen voor een high beer, high tea, sharing dinner of een 3-gangen seizoensmenu voor €23.