De Italiaanse gerechten bij trattoria Graziella komen van de hand van de Italiaanse chef Luigi di Benedetto.
De keukenchef is afkomstig uit het Zuid-Italiaanse Siano, nabij Napels. Het eten is wordt omschreven als ongecompliceerd, betaalbaar en authentiek. Dat wordt door de chef bereidt met zijn volledig Italiaanse keukenbrigade.
Op de kaart staan onder meer traditionele antipasti als burrata, vitello tonato of breasaola met rucola en Parmezaanse kaas en hoofdgerechten als verse ravioli gevuld met buffelricotta en spinazie en authentieke spaghetti 'al pomodore'.
Naast deze klassieke favorieten staan ook zijn 'signature dishes' saffraan-risotto met Italiaanse worst en huisgemaakte Cavatelli-pasta met raapstengels, worst en 'Stracciatella' kaas op het menu. Alles perfect op smaak gebracht en met verse groente van het seizoen. Als dessert mag uiteraard een goede tiramisu niet ontbreken op de kaart.
Het interieur is van de hand van de Amsterdamse ontwerpstudio Nicemakers en is een moderne vertaling van 'een traditionele Italiaanse trattoria.'