Koppert Cress vraagt chefs te komen oogsten om oogst te redden

Koppert Cress vraagt chefs te komen oogsten om oogst te redden
Rob Baan van Koppert Cress - foto: Fotobureau Roel Dijkstra/Fred Liborchant

Groente en fruit telers in het Westland lijden onder de corona crisis. Rob Baan van Koppert Cress die met zijn producten chefs over de hele wereld helpt nog verser en gezonder gerecht te bereiden moet nu tonnen prachtige oogst weggooien. Baan wil het daarom aanbieden aan chefs die koken voor afhaal en bezorgdiensten.

koppert cress

Kom langs!

Baan roept chefs op direct langs te komen. 'Gebruik onze faciliteiten en techniek om er een mooi product van te maken. Anders gaat het de container in en dat vind ik te zonde voor woorden. Kom langs en maak er gebruik van en maak een mooie voorraad voor de zomer. Prachtige gerechten en goud voor niks, ja, voor de moeite.' Verder legt hij in de keuken uit hoe je er bewaarproducten zoals azijn van maakt met witte wijn, een hummus,  groenzout, roodzout, suiker, pesto’s, et cetera.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.