Brewdog Outpost Rotterdam opent 5 juni de deuren

Brewdog Outpost Rotterdam opent 5 juni de deuren

De Schotse bierbrouwer BrewDog opent vrijdag 5 juni haar deuren voor het eerst in Nederland. De Brewdog Outpost Rotterdam is een grote brewpub van 500 m2 met een 5HL brouwerij, 10 fermenteer tanks en 10 tap tanks. Naast zelftaptafels wordt exclusief bier voor gasten gebrouwen en daarnaast zijn er ook lokale én internationale bieren verkrijgbaar.

Brewdog Outpost Rotterdam bevindt zich in een glazen hoekpand op het Raamplein 1, in het architectonische gebouw ‘Het Timmerhuis' aan de achterkant van het Rotterdamse Stadhuis.

Deze bar is de eerste waar gasten ook zelf hun bier kunnen tappen via de zelftap-tafels. In de brouwerij naast de ingang worden kleine batches exclusief bier voor de gasten gebrouwen.

De Outpost in Rotterdam is Brewdog’s vijfde bar met eigen brouwerij en volgt na London, Seoul, Manchester en Dublin. De nieuwe Rotterdamse stek van de Schotse brouwer heeft 18 taps en daarnaast is er ook bier verkrijgbaar
van lokale brouwerijen en brouwerijen van over de hele wereld.

Bar volgens corona-regels

BrewDog Outpost Rotterdam voert een uitgebreide menukaart. Van BrewDog burgers, salades en Buffalo Wings tot de Cluck Norris buttermilk fried chicken burger, de vegan-vriendelijke Beyond Meat burger en espresso koffie. Naast de capaciteit binnen is er ook een groot buitenterras.

Brewdog Outpost Rotterdam

BrewDog zegt er alles aan te doen om een veilige omgeving te bieden voor haar gasten en medewerkers en volgt hiertoe de lokale adviezen maar ook de eigen veiligheidseisen. Vanwege Covid-19 veiligheid eisen wordt een tafel toegewezen. Momenteel is het maximum aantal gasten binnen 30 en reservering vooraf is noodzakelijk. Er is volledige bediening aan tafel; lopen door de zaak is alleen toegestaan voor toiletbezoek.