Fletcher neemt failliet Hampshire Arc Hotel Renesse over

Fletcher neemt failliet Hampshire Arc Hotel Renesse over

Hamphire Arc Hotel in Renesse heeft, zoals veel hotels, per 15 maart de deuren gesloten in verband met de coronacrisis. Vervolgens is het hotel failliet gegaan, waarna Fletcher Hotels het hotel heeft overgenomen. Op 3 juli zal het 101e Fletcher hotel de deuren weer openen als Fletcher Strandhotel Renesse.

De gevolgen van de coronacrisis op de horeca worden steeds vaker pijnlijk duidelijk in de vorm van een faillissement. Zo gingen de afgelopen weken onder meer deze hotels al failliet:

Voor andere organisaties, waaronder Fletcher Hotels, biedt deze periode juist kansen en nieuwe mogelijkheden. 'Het noodgedwongen moeten sluiten van een hotel door de huidige eigenaar gunnen we niemand’, benadrukt ceo van Fletcher Hotels Rob Hermans.

‘Maar het feit dat hotels, in dit geval gratis, aangeboden worden aan Fletcher Hotels spreekt van vertrouwen. Wij zien dit als een groot compliment. Het onderbrengen van hun hotel bij Fletcher, biedt ons de kans om te laten zien waar wij goed in zijn.’

Het hotel in Renesse zal vanaf 3 juni onder de naam Fletcher Strandhotel Renesse weer geopend zijn. Het hotel, vlakbij het strand in Zeeland, beschikt over 48 hotelkamers, restaurant, bar en terras.

Fletcher hotel nummer 101

Voor Fletcher is het hotel in Renesse nummer 101. De hotelketen verwacht dat er dit jaar nog meer hotels aangeboden worden waardoor de keten de mogelijkheid krijgt om door te groeien. 'Voor Fletcher betekent dit dat we in staat gesteld worden onze positie in Nederland verder te verstevigen waardoor er nog meer werkgelegenheid komt en onze continuïteit verder gegarandeerd wordt', Hermans.