Sportschool geeft invulling aan lege zalen nhow hotels

Sportschool geeft invulling aan lege zalen nhow hotels

In de nhow hotels in Rotterdam en Amsterdam worden sinds kort sportlessen gegeven. Nhow Rotterdam en nhow Amsterdam Rai zijn hiervoor een samenwerking gestart met sportplatform OneFit.

Vanaf 1 juli mogen de sportscholen de activiteiten binnen weer oppakken, zo ook de OneFit members. Nhow heeft ruimtes beschikbaar omdat door de coronacrisis er nauwelijks events zijn. Vandaar dat de leegstaande ruimtes dienst gaan doen als 'sportschool.'

Yoga met zicht op Erasmusbrug

OneFit members kunnen hun membership weer gebruiken om workouts te volgen in en rondom onder andere Rotterdam en Amsterdam. Sinds 7 juli kunnen zij sporten op een hele bijzondere locatie: nhow Rotterdam.

Binnenkort zal dit ook mogelijk zijn bij het pas geopende nhow Amsterdam RAI. De hotels stellen een aantal van hun meest unieke zalen beschikbaar om verschillende lessen van OneFit te faciliteren, zoals yoga en pilates.

Beide hotels zijn zowel van binnen als van buiten iconisch te noemen en bieden een verrassende sportervaring. Een inspirerende yogales met uitzicht over de Erasmusbrug of juist keihard trainen terwijl je vanaf de 23e verdieping heel Amsterdam kunt zien: een unicum in beide steden.

Sportschool in een hotel

'Nhow Rotterdam staat onder meer bekend om het adembenemende uitzicht. Om dit aan te bieden als locatie voor sporters is geweldig: wat werkt er nu motiverender dan de zonsopgang over Rotterdam als uitzicht tijdens je workout?’ aldus Txema Ripa, general manager van nhow Rotterdam.

Herman Spatt, general manager van nhow Amsterdam RAI, legt uit: ‘Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad: een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Hierbij is het fungeren als zowel een ontmoetingsplek alsook een sportlocatie de perfecte match.’