Bidfood blijft leverancier van de 1700 Compass locaties

Bidfood blijft leverancier van de 1700 Compass locaties

Compass Group Nederland laat haar 1700 caterignlocaties ook de komende 5 jaar beleveren door Bidfood. Het contract voor de verlenging van de samenwerking is eind oktober getekend.

Compass en Bidfood hebben hun samenwerking verlengd met 5 jaar. Dit betekent dat Bidfood de komende 5 jaar leverancier is van alle pakketten aan alle Compass cateringlocaties. Dit zijn in Nederland 1700 locaties, variërend van het bedrijfsleven, zorg, onderwijs, overheid en horeca tot de vrijetijdssector.

Eurest en Famous Flavours

De Compass-activiteiten worden geëxploiteerd door verschillende dochterbedrijven zoals Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

Compass en Bidfood

‘Compass Group Nederland heeft na een intensieve marktverkenning de relatie met Bidfood gecontinueerd en verlengd met 5 jaar,’ zegt Geert Kuipers, procurement director Benelux bij Compass Group Nederland. ‘De keuze voor Bidfood is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, transparantie in samenwerking en past uitstekend bij onze groeiambitie voor de komende jaren.

‘Met de huidige omstandigheden in de markt is het een mooi signaal om het partnership met Compass te verlengen’, aldus Timo Snijders, commercieel manager National Accounts en Zorg van Bidfood. ‘Dit geeft vertrouwen voor de toekomst en een basis om de samenwerking verder te ontwikkelen. Beide partijen staan voor uitdagingen om de nieuwe veranderende markt te adopteren in de bedrijfsvoering. Samen onderzoeken we deze stappen, waarbij efficiency, flexibiliteit en verduurzaming hoog op de lijst staan.’

Compass Group

Compass Group Nederland is onderdeel van Compass Group PLC, een wereldwijde speler. Bij de beursgenoteerde moedermaatschappij werken meer dan 600.000 medewerkers in ruim 45 landen aan bedrijfscatering, foodservice en geïntegreerde facilitaire dienstverlening. Jaarlijks verzorgt het bedrijf 5,5 miljard maaltijden voor klanten op meer dan 55.000 locaties.