Mama Kelly opent Mexican Drive Thru met Taqueria Lima

Mama Kelly opent Mexican Drive Thru met Taqueria Lima

Vandaag verrijst een Mexican Drive Thru voor de roze deuren van MaMa Kelly in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Het is de uitkomst van een culinaire samenwerking tussen MaMa Kelly en Taqueria Lima.

Bij deze drive thru wanen bezoekers zich in een Zuid-Amerikaanse fiesta. Het is een volledig aangekleed feest, waarbij de crew in matchende outfit staat te swingen op Mexicaanse muziek. MaMa Kelly heeft helemaal ingezet op beleving.

Mexicaans feestje

Mexican Drive Thru

Waar MaMa Kelly zorgt voor de beleving, ontfermt Taqueria Lima zicht over de keuken met het maken van de allerlekkerste Mexicaanse gerechten. Voor de thuiseters zijn er boxen om de bekende taco’s en nacho’s thuis af te maken. 

Taqueria Lima

Mexican Drive Thru

Taqueria Lima startte in de Foodhallen van Amsterdam. Wat volgde met stands in de Foodhallen van Rotterdam en Den Haag. Met de Mexican Drive Thru bedient de taqueria voor het eerst gasten in de auto. Eigenaar Tim van Hattem: ‘De samenwerking met MaMa Kelly is een typische win-win situatie. De bekendheid van MaMa, het culinaire comfortfood van Taqueria Lima én simpelweg gewoon leuke dingen doen in bizarre tijden. Daar word je als ondernemer gewoon vrolijk van’.

De Mexican Drive Thru van MaMa Kelly en Taqueria Lima is vrijdag tot en met zondag open tussen 16:00 en 20:00 uur. Bestellingen kunnen van online geplaatst worden, maar een spontaan bezoek is natuurlijk ook altijd mogelijk.