Eigenaren Eetwinkel Het Cabrys starten nieuwe zaak in hetzelfde winkelcentrum

Eigenaren Eetwinkel Het Cabrys starten nieuwe zaak in hetzelfde winkelcentrum

Pascal van Vossen en Marita van Dooren van Eetwinkel Het Cabrys hopen in maart een derde zaak in het winkelcentrum in Beek te openen. De bedoeling is dat de Eetwinkel dan een beetje wordt ontzien.

De ondernemers zijn goed vertegenwoordigd in het winkelcentrum de Makado in Beek. Sinds 2010 hebben ze de cafetaria, waarmee ze zich in 2017 aansloten bij Eetwinkel en sindsdien bekendstaan als Eetwinkel Het Cabrys. Daarnaast hebben ze twee ijszaken in hetzelfde winkelcentrum. Eén daarvan, vlakbij de cafetaria, wordt Het Grillhuys. ‘Twee ijsverkooppunten zo dicht bij elkaar is teveel’, zegt Van Vossen.

Eetwinkel ontlasten

Het aanbod van Het Grillhuys bestaat onder meer uit kipgerechten, spare ribs, gehaktballen, bami en nasi. Het is een take out-locatie zonder zitplaatsen. Ook staan er broodjes op het menu. ‘Om onze Eetwinkel te ontlasten’, legt Van Vossen uit. ‘Dat is wel nodig, want daar staat enorm veel druk. We verkopen soms wel 450 broodjes op een dag. En dat zijn geen simpele broodjes, we hebben er veel werk aan.’

Het is de bedoeling dat Het Grillhuys in maart opent.

Eetwinkel Het Cabrys