Dunkin' pakt flink door in Rotterdam

Dunkin' pakt flink door in Rotterdam
Beeld: Roel Dijkstra Fotografie / Fred Libochant

Dunkin' heeft zijn naam dan wel verkleind; het aantal zaken in Nederland wordt in rap tempo vergroot. De keten die voorheen bekend stond als Dunkin' Donuts, laat weten binnenkort twee vestigingen in Rotterdam te openen.

Dunkin’ opent 17 april een vaste vestiging aan de Beurstraverse, ook wel bekend als de koopgoot. Deze winkel beschikt over een terras van 70 vierkante meter. Daarnaast opent er aan de Lijnbaan een Dunkin’ pop-up store. Deze blijft minimaal een jaar open, met de insteek om te verlengen.

Nieuwe stijl

Een dag eerder, op 16 april, opent de keten de twintigste vestiging van Nederland, in Leiden. De winkels in Leiden en Rotterdam worden gebouwd in de nieuwe stijl van de keten. In Almere staat al een vestiging in de nieuwe Dunkin’-huisstijl. De keten haalde onlangs het woord ‘donuts’ uit de naam om andere producten meer aandacht te geven.

Ontbijtproducten

Het bedrijf wil onder het publiek gezien worden als een koffiezaak met meer dan alleen donuts. Zo zijn er onlangs ontbijtproducten aan het assortiment toegevoegd, waaronder belegde broodjes, croissants, muffins en bagels.