Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Brood en Broodproducten

  • Brood en Broodproducten19 nov. 25

    Het succes van Fort Negen is ontstaan vanuit restaurant De Kas*

    Maarten Langeslag kwam als stagiair in Restaurant De Kas* om te starten als broodbakker voor het restaurant. Inmiddels is bakkerij Fort Negen, met sandwichbar, een begrip in Amsterdam.

  • Het gouden zakje graan werd overhandigd door Bert van Zijtveld, eigenaar van restaurant De Heikamp in Ruurlo aan Hans Steenbergen, Dutch Cuisine Ambassadeur.
    Brood en Broodproducten9 okt. 25

    Restaurant De Heikamp presenteert eerste maling eigen Nederlandse zomertarwe

    Tijdens de bijeenkomst De Smaak van de Achterhoek in Villa Ruimzicht vond de uitreiking plaats van de Graan Cru Primeur 2025, gevuld met de allereerste maling Nederlandse zomertarwe van De Heikamp.

  • Kookwedstrijd23 sep. 25

    Hotel-restaurant De Bungelaer wint Sandwich Showdown op Gastvrij Rotterdam 

    Voor het tweede jaar op rij vond tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam de broodjeswedstrijd Pastridor Sandwich Showdown plaats.

  • Maksut Aşkar
    Sterchefs9 apr. 25

    Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam

    De Turkse sterrenchef Maksut Aşkar opent café en bakkerij 'O Anatolian cafe & bakery' in Fenix, het kunstmuseum over migratie.

  • Freek Hogenboom met zijn zoon Oscar in hun nieuwe Bakkersbistro. Foto: Herbert Wiggerman
    horecabedrijf-starten9 jul. 24

    Bakker Freek Hogenboom breidt uit met horeca: 'We hadden niet verwacht dat het zo druk zou worden'

    Dat het zo'n succes zou worden, had Freek Hogenboom ook niet verwacht. Sinds een paar maanden combineert hij zijn bakkerij met horeca. Op een nieuwe locatie in het Houtense winkelcentrum Castellum. 'Het is altijd mijn drijfveer geweest om gasten tevreden naar huis te laten keren.'

  • Fastservice10 nov. 22

    Jonge ondernemer (21) opent tweede franchisevestiging Toastable

    In de Koningstraat in Arnhem is de tweede franchisevestiging van Toastable geopend. Eigenaar is de 21-jarige Kevin Ruyken, die van jongs af aan al ondernemersambities heeft. 'Ik ken de formule uit mijn studententijd in Utrecht en heb het altijd een mooi concept gevonden.'

  1. Vacatures

  2. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  3. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  4. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  5. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  6. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Wat is het beste hamburgerbroodje?
  2. Vader en zoon eerste franchisenemers tosticoncept Toastable
  3. Almere krijgt eerste franchisevestiging van tosticoncept Toastable
  4. Joris Bijdendijk opent Wils Bakery Café in Amsterdam-Zuid
  5. HMSHost opent eerste BackWerk op station Utrecht Centraal
  6. Family Uitgeest met nieuwe lunchkaart klaar voor de zomer
  7. Treck opent eerste winkels op drie locaties
  8. Dunkin' pakt flink door in Rotterdam
  9. Primeur voor Subway: vestiging in pretpark
  10. Eetwinkel lanceert streetfoodconcept met hamburgers en hotdogs
  1. Tips en advies: werken met bake-off in de horeca
  2. Schommels en stadstuin bij nieuwe Happy Tosti
  3. Eetwinkel verwelkomt nieuw lid met bakkerij
  4. De perfecte hamburger volgens Vincent Kuik
  5. Geur van versgebakken brood stimuleert aankoop niet
  6. Nieuwe campagne moet 'negatieve verhalen' over brood tegengaan
  7. Tosti van paasbrood
  8. Paasbrood verrassend anders
  9. Paasbrood wentelteefjes met appel-basilicumpasta
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen