Foodmaster No5 opent deuren in Westerbork

Foodmaster No5 opent deuren in Westerbork

Frans Mulder, een ondernemer pur sang, afkomstig uit Zuidlaren, opent per 4 januari de deuren van Foodmaster No5 in Westerbork. Al jarenlang was dit het vertrouwde adres voor patat, snacks, pizza's, pasta's, menu's en broodjes.

Het is dan ook niet voor niets dat deze naam behouden blijft. Mulder: 'Voor vele mensen uit de omgeving is deze plek al favoriet, daarom heb ik besloten No5 in de naam te behouden zodat men weet dat ze hier nog altijd terecht kunnen en daarbij is het een zeer herkenbare toevoeging omdat deze Foodmaster op nummer 5 in de Hoofdstraat is gevestigd.'

Herkenbare producten

Mulder staat te popelen om te starten. 'Ik heb altijd al zoiets als dit voor mezelf willen beginnen. De afgelopen jaren heb ik als ondernemer binnen de detailhandel gewerkt en daarvoor was ik werkzaam binnen de horeca. Het is dan ook niet voor niets dat deze branche me altijd is bijgebleven. Het mensen naar hun zin maken en laten genieten van lekker eten vind ik nog altijd fantastisch. Ik heb daarom besloten een aantal herkenbare producten in het assortiment te behouden zoals de bekende pizza’s en dat uit te breiden met het Foodmaster-assortiment van populaire fritesspecials.

Vertrouwde gezichten

Mulder: 'Dit is wel dé snackbar van Westerbork, daarom blijven ook de vertrouwde gezichten van het team behouden. Dit team werkt als een geoliede machine en dit zijn bekende gezichten in het dorp.' In Westerbork worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Uiteraard zal Foodmaster No5 zijn steentje bijdragen aan het jaarlijkse activiteitenprogramma. 'Het eerste jaar zal ik mij volledig richten op de takeawayfunctie van deze vestiging, maar gedurende de tijd zit het wel in de planning om ook de mensen thuis te kunnen voorzien van de heerlijke gerechten door deze ook te gaan bezorgen. We gaan de eerste stap zetten naar een online bestelplatform. Hiermee kunnen we de rust in de vestiging behouden en dit is voor de klant ook een extra service. Zij hoeven dus niet meer te bellen of te wachten in de vestiging.' Daarnaast zal Foodmaster No5 zich onderscheiden met mooi opgemaakte ijskoffies.