Alles over Cafetaria

Cafetaria-eigenaren aan vooravond langste reis naar Oekraïne
Voor cafetariaondernemers Franky van Hintum en Coen van Oosten wordt hun veertiende reis naar Oekraïne de langste tot nu toe. Zaterdag 7 oktober...

22-jarige ondernemer opent snackbar met haar moeder
Op je 22e een cafetaria openen. Joëlle van der Elst-Boer doet het! Met haar moeder. Er werd een invulling gezocht voor een horecapand aan het...

Snackspert Eke Bosman schrijft De Ultieme Snackgids
Eke Bosman, op Instagram bekend als Snackspert, brengt een boek uit. Op 14 november verschijnt Snackspert - De Ultieme Snackgids. 'Het is verzameld...

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria
De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat
Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe...

Vijf bedrijven bekroond met keurmerk Goed Gefrituurd
In juli en augustus zijn 5 ondernemers voor hun bak- en bakmanschap bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de...

FHC Formulebeheer opent een Foodmaster in Rijswijk
FHC Formulebeheer heeft een Foodmaster-vestiging geopend in winkelcentrum De Koploper in Rijswijk. De exploitatie is in handen van franchisenemers...

Begin volgend jaar nieuwe papieren editie van de Smulgids
Het Nederlands Frituurcentrum wil begin volgend jaar de tweede editie van de Smulgids lanceren. Deze consumentengids met daarin frituurspeciaalzaken...

Family opent vestiging langs de snelweg
Family gaat een locatie openen langs de snelweg. Daarvoor gaat FHC Formulebeheer een samenwerking aan met een partij. Welke dat is en waar, kan...