Inschrijving NK de Lekkerste geopend

Inschrijving NK de Lekkerste geopend
Vera Stouten wint het NK Loaded Fries 2023. Fotografie: Tamara Verheij, Inbeeldt

De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11 januari 2024.

Net als in 2023 kunnen culinaire professionals meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK de Lekkerste 2024. Het vertrouwde NK Lekkerste Broodje en Lekker Anders ontbreken natuurlijk niet. Het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza bakken vinden weer plaats op de speciale Italiaanse dag. Inschrijven kan op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden, de organisator van het NK de Lekkerste.

Programma NK de Lekkerste

Het NK de Lekkerste 2024 vindt plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Het beloven weer enerverende dagen te worden vol spanning, plezier en inspiratie.

Maandag 8 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Broodje
15.00 uur: NK Lekkerste Burger

Dinsdag 9 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pasta
15.00 uur: NK Pizza bakken

Woensdag 10 januari
11.00 uur: Lekker Anders
15.00 uur: NK Lekkerste Vegan Burger

Donderdag
11 januari 11.00 uur: NK Lekkerste Pannenkoek
15.00 uur: NK Loaded Fries

Kwaliteitsimpuls

Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual-markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit en kwaliteit in de Nederlandse horeca een impuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens de jaarlijkse beurs uit om een topprestatie te leveren.