Golden Tulip Hotels zet zorgmedewerkers opnieuw in het zonnetje

Golden Tulip Hotels zet zorgmedewerkers opnieuw in het zonnetje

Golden Tulip vraagt voor het tweede opeenvolgende jaar extra aandacht voor de zorg. Van 22 t/m 27 maart is er de nationale 'Ontdek de zorg week'. In deze week worden mensen gewezen op werken in zorg om zodoende aan nieuwe zij-instromers te komen. Golden Tulip verloot gratis overnachtingen onder zorgmedewerkers en zorgmedewerkers kunnen gebruikmaken van speciale overnachtingstarieven.

In oktober bood Golden Tulip mantelzorgers gratis overnachtingen aan. Iedereen kan dit keer via de speciale webpagina zorgmedewerkers opgeven voor de 10 gratis overnachtingen inclusief ontbijt bij een van de Golden Tulip of Tulip Inn hotels in Nederland en België.

Naast de kans op gratis overnachtingen genieten de zorgmedewerkers in de  maanden maart en april tevens van speciale tarieven voor een overnachting bij een van de Golden Tulip en Tulip Inn Hotels. De hotelketen biedt de mogelijkheid voor het hardwerkende zorgpersoneel om er even tussen uit te gaan en heerlijk tot rust te komen. De actie is geldig t/m 30 april 2021 en geldt alleen voor mensen die kunnen aantonen dat ze in de zorg werkzaam zijn, bijvoorbeeld door het tonen van een werknemerspas. Reserveringen kunnen telefonisch en direct met het hotel worden gemaakt.

Deelnemende hotels

De Golden Tulip en Tulip Inn  Hotels die meedoen aan deze actie zijn: Golden Tulip Alkmaar, Ampt van Nijkerk, Tulip Hotel Central – ’s-Hertogenbosch, Golden Tulip Keyser Breda, Golden Tulip L’Escaut – Terneuzen, Golden Tulip Leiden Centre, Noordwijk Beach, Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, Golden Tulip West-Ende - Helmond, Zevenbergen, Zoetermeer - Den Haag en Tulip Inns Leiden Centre, Eindhoven Airport, Heerlen City Centre, Bergen op Zoom en Antwerpen.