Dunkin' opent Barista Espresso Cafe in Leidschendam

Dunkin' opent Barista Espresso Cafe in Leidschendam

Na een succesvolle pop-up opent Dunkin' een permanente Barista Espresso Cafe in Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands . Na het succes van de pop- up kiosk van het afgelopen jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven.

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging van Dunkin' in 2017 zijn er al vestigingen in Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, en Zoetermeer geopend. Daarnaast was er al een samenwerking met Jumbo en New York Pizza en zijn er diverse pop up locaties bij Van Der Valk Hotels en restaurants.

Permanente vestiging

'De samenwerking met WestField is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een blijvende Dunkin’ Store. Na onder andere al samenwerkingen in Amstelveen en Zoetermeer komen er twee locaties in Westfield Mall Of The Netherlands waarbij de tweede locatie medio april zal openen', aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Dunkin’ Barista Espresso Cafe Leidschendam

De Dunkin’ vestiging in de mall is dagelijks geopend van 09.00 in de ochtend tot 21.00 in de avond. De Barista Espresso Caffe vestiging biedt het gehele assortiment aan Dunkin’ donuts, dranken en koffie aan.