De Eikensingel beste vakantiepark, Droomparken beste keten van 2020

De Eikensingel beste vakantiepark, Droomparken beste keten van 2020
Het kleinschalige park de Eikensingel in Uddel.

Vakantiepark De Eikensingel in het Gelderse Uddel is uitgeroepen tot 'Beste vakantiepark van Nederland' 2020. Droomparken werd uitgeroepen tot 'Beste keten van Nederland' door BungalowSpecials.

Naast De Eikensingel (een park met 10 accommodaties) en Droomparken vielen er nog meer partijen in de prijzen bij de uitreiking van de BungalowSpecials Awards. De prijzen zijn uitgereikt in vier categorieën.  BungalowSpecials (onderdeel van BookerZzz) biedt aanbiedingen van alle grote ketens aan, waaronder Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Droomparken of EuroParcs.

Alle winnaars van 2020

Beste vakantiepark 

 1. De Eikensingel - Uddel (9,0)
 2. Hof van Salland - Hellendoorn (8,7)
 3. Droompark Molengroet - Noord-Scharwoude (8,6)

Beste keten van Nederland

 1. Droomparken (7,9)
 2. RCN Vakantieparken (7,9 minder stemmen)
 3. EuroParcs (7,6)

Meest Kindervriendelijke park

 1. Vakantiepark De Twee Bruggen - Winterswijk (8,5)
 2. Molecaten Park De Leemkule - Hattem (8,4)
 3. Marveld Recreatie – Groenlo (8,4)

Beste omgeving om te fietsen en te wandelen

 1. De Rimboe & De Woeste Hoogte – Hoenderloo (9,2)
 2. Landal De Waufsberg - Noorbeek (9,1)
 3. Landschapspark Striks Erve - IJhorst (9,3)

Alle awards zijn in maart uitgereikt door het platform  BungalowSpecials. Het betreft publieksprijzen, gebaseerd op beoordelingen van gasten die in 2020 op een van de parken verbleven. Zo is er voor de award voor beste keten gekeken naar het gemiddelde reviewcijfer van alle vakantieparken die bij Droomparken zijn aangesloten.

HotelSpecials

BungalowSpecials biedt aanbiedingen van alle grote ketens aan, waaronder Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Droomparken of EuroParcs. Ook de kleinere vakantieparken zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod.    BungalowSpecials is onderdeel van BookerZzz – een bedrijf dat werd opgericht in 2005 en bestaat nu uit 6 verschillende merken met 18 websites. Gasten van BookerZzz kunnen kiezen uit ongeveer 5000 hotels en meer dan 700 vakantieparken in Europa. Ook HotelSpecials is onderdeel van BookerZzz.