Samenwerking met BoerenBed: Roompot breidt uit met 27 boerderijen

Samenwerking met BoerenBed: Roompot breidt uit met 27 boerderijen

Roompot breidt zijn aanbod uit met 27 nieuwe locaties. Geen vakantieparken, maar boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Roompot gaat hiervoor een exclusieve samenwerking aan met BoerenBed.

Deze uitbreiding van de meer dan 180 vakantieparken en 17000 vakantieaccommodaties is een nieuwe stap voor Roompot. De keten breidt uit met 27 locaties bij de boer.

Roompot 51 nieuwe locaties in 2021

Roompot spreekt zelf niet van 'zomaar boerderijen'. Het zijn volgens de aanbieder 'zorgvuldig geselecteerde kleinschalige locaties waar gasten tijdens het verblijf deel uitmaken maken van het boerenleven.' Gasten logeren bij de boer, op het erf, in (kampeer)accommodaties. De accommodaties zijn tussen de 45 tot 50 m2 groot en ingericht voor maximaal 6 tot 8 personen.  De eerste 6 locaties in Nederland staan sinds vandaag op de website. In de komende weken volgen nog 21 locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Roompot

Met dit bericht komt de teller al op 30 nieuwe locaties in 2021. In januari maakte de aanbieder bekend dat het een nieuw park in Zuid-Frankrijk zal openen. Een week later volgde het bericht over het nieuwe vakantieconcept Cuber dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert. Op 1 maart kondigde Roompot aan dat het park De Veluwse Hoevegaerde op 1 januari 2022 van Landal naar Roompot overstapt. In 2020 kondigde Roompot 51 nieuwe parken in evenveel weken aan.