Steeds meer Van der Valk hotels krijgen Dunkin' Donuts shop in lobby

Steeds meer Van der Valk hotels krijgen Dunkin' Donuts shop in lobby

In de Van der Valk hotels in Ridderkerk, Uden en Amersfoort zijn voortaan koffie en donuts van Dunkin' verkrijgbaar. Uden ging na een pilot buiten op de parkeerplaats, binnen in december al van start. De shops in de lobby van de hotels in Ridderkerk en Amersfoort zijn in mei 2021 geopend.

De Van der Valk hotels in Ridderkerk, Amersfoort en Uden hebben een pop up store van Dunkin' Donuts  (officieel nu Dunkin') in hun lobby gekregen. De vestigingen zijn voorlopig zeven dagen per week geopend van 8 tot 20 uur.

Nog drie pilots

'Er komen binnenkort nog drie pop up stores bij,' zo laat Roberto Fava aan Misset Horeca weten. 'Eerst buiten, bij slagen van deze projecten krijgt de verkoop van Dunkin-producten binnen in de lobby een vervolg.' De nieuwe pop ups komen in Breukelen, Oosterhout en Tiel.

In Ridderkerk werden eerder ook al donuts op het parkeerterrein buiten verkocht, nu is net als in Uden, in de lobby van het hotel een verkooppunt gerealiseerd. Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland is blij met de samenwerking met het Van der Valk concern, zo laat hij weten. ‘En al helemaal met het snelle schakelen in deze tijd om de Dunkin’ vestigingen bij hun onder dak te kunnen openen.’ Ook de hotels in Uden, Tiel en Leusden kenden pop up verkooppunten op hun buitenterrein in de coronatijd.

Charles Veerkamp

De verkoop bij Van der Valk Uden kwam tot stand op initiatief van horecaondernemer Charles Veerkamp. Hij startte in oktober vorig jaar met de eerste drive thru en pop-up winkel van Dunkin’ naast zijn restaurant Charlie in Schaijk. Later startte hij dit op twee andere locaties: Van der Valk Uden en bij interieurwinkel Peter van Son in Sprang-Capelle.

Dunkin Donuts en Van der Valk

Via Dunkin Delivery is het gehele online assortiment te bestellen om vervolgens de volgende dag in een van de drie gekozen Van der Valk-vestigingen af te halen

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts) is opgericht in 1950 en telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, België, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.