The Hoxton opent vijf nieuwe hotels

The Hoxton opent vijf nieuwe hotels

The Hoxton gaat nog vijf locaties aan zijn groeiende portefeuille toevoegen, met hotels die in de loop van 2022 en 2023 zullen worden geopend in Barcelona, Berlijn, Brussel, Shepherd's Bush (Londen) en Wenen.

Na een uitdagend jaar is er optimisme aan de horizon nu het merk zijn hotels verder over Europa spreidt en volgt op de recente opening van het 10e hotel van The Hoxton in Rome, dat eerder deze maand werd geopend.

The Hoxton Rome

Locaties Europa

De Hoxton heeft zijn portfolio van open-house design- georiënteerde hotels in steden in Europa en Noord-Amerika uitgebreid. Locaties omvatten momenteel Londen (Shoreditch, Holborn en Southwark), Parijs, Amsterdam, Rome, New York, Portland, Chicago en Downtown
LA. The Hoxten lanceerde in 2019 Flexy Time, waardoor gasten kunnen in- en uitchecken op elk gewenst tijdstip wanneer ze ervoor kiezen om rechtstreeks te boeken.

Moeilijke tijd

CEO en oprichter Sharan Pasricha zegt over de komende openingen: 'Het is een ongelooflijk moeilijke tijd geweest voor iedereen, vooral voor mensen in de horeca, en voor iedereen die, net als wij, graag reist en nieuwe plekken ontdekt. Wij kijken ernaar uit om The Hoxton te delen met meer mensen in enkele van onze favoriete steden in Europa.' Ze vervolgt: 'We kunnen niet wachten om ons portfolio uit te breiden en onze deuren te openen in deze geweldige steden, klaar voor wanneer stedentrips en internationale reizen terug zijn en bloeien.'

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Pasricha zijn bedrijf Ennismore, waar The Hoxton deel van uitmaakt, fuseert met de boutiquemerken van Accor tot een nieuw bedrijf.

The Hoxton, Barcelona — geplande opening voorjaar 2022

The Hoxton, Barcelona zal 240 lichte en ruime slaapkamers hebben; een uitgestrekt restaurant op de begane grond, een bar en een terras, een schaduwrijke taqueria op het dak (plus zwembad); een evenementenruimte in de kelder waar lokale culturele programmering zal plaatsvinden; en The Apartment, een multifunctionele vergader- en evenementenruimte van het merk. Bij de slaapkamers, allemaal ontworpen door Ennismore Design Studio, zal een nieuwe 'Homey'-categorie worden toegevoegd, waarin grotere kamers hun eigen loungeruimte en kitchenette zullen hebben, wat nieuw is voor The Hoxton, en gericht is op de reiziger voor langer verblijf. The Hoxton, Barcelona zal worden gevestigd in de wijk Poblenou,

The Hoxton, Berlin — geplande opening zomer 2022

The Hoxton, Berlin wordt gevestigd in Charlottenburg in West-Berlijn, The Hoxton vestigt zich in een voormalig hotel, dat Ennismore Design Studio volledig zal transformeren, geïnspireerd door de buurt en de lokale scene. The Hoxton, Berlin krijgt 239 kamers in verschillende groottes; een open lobby, bar en restaurant; en de vergader- en evenementenruimte The Apartment.

The Hoxton, Brussels — geplande opening zomer 2022

In een torengebouw en het voormalige Europese hoofdkwartier van IBM, zal The Hoxton, Brussels 198 op de jaren 70 geïnspireerde kamers hebben; een hoge lobby, bar en restaurant; een bar/terras op het dak; en de vergader- en evenementenruimte The Apartment - allemaal ontworpen door Ennismore Design Studio. The Hoxton, Brussels ligt ten noorden van het stadscentrum, vlak bij de Botanische Tuin en het Noordelijk Zakendistrict. Het gebouw zal ook de thuisbasis zijn van Working From_, het co-working merk van The Hoxton dat momenteel vestigingen heeft in Southwark (Londen) en Chicago. In Brussel zal Working From_ vijf verdiepingen van het gebouw beslaan, met open bureaus, studio's, break- out ruimtes en gemeenschappelijke pantry's op elke verdieping.

The Hoxton, Shepherd’s Bush — geplande opening winter 2022

The Hoxton, Shepherd's Bush zal komen als de vierde Hoxton in zijn geboorteplaats Londen, en markeert de eerste keer dat het merk naar het westen trekt voor het in East London geboren merk. Het hotel ligt aan Shepherd's Bush Green, in het hart van de eclectische wijk, goed gelegen nabij White City en Portobello Road. Ontworpen door Ennismore Design Studio, zal The Hoxton, Shepherd’s Bush 237 kamers van verschillende groottes hebben. Daarnaast een centrale bar en open lobby met relaxte en eclectische vintage stoelen; een retro pastel
restaurant, terras en binnenplaats; een winkelruimte; en de vergader- en evenementenruimte The Apartment.

The Hoxton, Wenen — geplande opening voorjaar 2023

The Hoxton, Wenen zal worden gevestigd in Stadtpark in een opvallend modernistisch gebouw uit de jaren 50 met een interessante geschiedenis als het voormalige hoofdkantoor van de Oostenrijkse Kamer van Koophandel. Deze geschiedenis zal worden weerspiegeld in het ontwerp, waarbij Ennismore Design Studio werkt aan het herstellen en terugwinnen van originele kenmerken van het gebouw, waarbij inspiratie uit de geschiedenis en lokale straten in hun ontwerpproces is verwerkt. Het hotel krijgt 196 slaapkamers, een ruime lobby en een koffiebar; een restaurant en terras; bar op het dak en zwembad; een speakeasy in de kelder; en de vergader- en evenementenruimte The Apartment. Het zal ook de thuisbasis zijn van een evenementenauditorium.