Campanile Hotels start samenwerking met De Vakantiebank

Campanile Hotels start samenwerking met De Vakantiebank

Campanile start een samenwerking met De Vakantiebank en stelt tijdens de zomervakantie gratis vakanties beschikbaar aan diverse gezinnen. Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een leuke locatie in Nederland.

In samenwerking met de Vakantiebank zijn 6 locaties van Campanile Hotels geselecteerd waar de gezinnen in juli en augustus een week gratis kunnen verblijven. Het verblijf geldt voor 4 personen die 4 nachten een vakantie aangeboden krijgen inclusief ontbijt, diner en gebruik van fietsen.

De Campanile hotels in Amsterdam, Breda, Zevenaar, Venlo, Delft en Eindhoven zullen de gezinnen ontvangen. In eerste instantie geeft Campanile 14 vakanties weg. Hiermee draagt de hotelgroep bij aan de missie van De Vakantiebank om gezinnen met een minimum inkomen 'een heerlijke week vakantie in Nederland te bezorgen.'

Over stichting de Vakantiebank

De Vakantiebank is begonnen als een klein maatschappelijk betrokken organisatie, die flink aan het groeien is. De Vakantiebank is afhankelijk van veel samenwerkingen, belangrijke bijdragen van donateurs, sponsoren, maatschappelijk betrokken ondernemers/organisaties en lokale overheden. Samen dragen zij bij aan de doelstellingen van de organisatie: het bieden van een onbezorgde vakantie aan personen en gezinnen die het financieel minder hebben in de Nederlandse samenleving.

De vakanties worden kosteloos of tegen geringe kosten aangeboden, zodat De Vakantiebank ze gratis kan aanbieden aan zoveel mogelijk gezinnen die tot de doelgroep behoren.