Theeconcept Möge Tee opent tweede vestiging in Nederland

Theeconcept Möge Tee opent tweede vestiging in Nederland

Het wereldwijde theeconcept Möge Tee bereidt zich uit in Nederland. Dit jaar wordt de tweede vestiging geopend in Eindhoven.

Enkele jaren geleden startte het merk Möge Tee met het ontwikkelen van een vernieuwende versie op de Cheese en Bubble Tea. Theesoorten als Cheese Tea en Bubble Tea zijn in Azië niet meer weg te denken en inmiddels groeit de vraag in Nederland ook.

Inmiddels zijn er wereldwijd 600 stores geopend in landen als China, Japan, Maleisië, Dubai, Verenigde Staten, Australië én Nederland.
Möge TeeNa het openen van een succesvolle vestiging in Maastricht, opent Danny Deng deze zomer een tweede Möge Tee store in Eindhoven. Deze horecaondernemer is bekend van onder andere restaurant Dadawan, ook gevestigd is in Eindhoven.

Natuurlijk en gezond

Möge Tee bereidt verschillende unieke theesoorten die uitsluitend natuurlijke en gezonde producten bevatten. Van een Brown Sugar Milk Tea tot over de top Matcha Milk Tea, Cheese Strawberry, Mango Yakult Tea en Grapefruit Tea.

Möge Tee

Er staan ook Fluffy Pancakes op de kaart met varianten als de ‘Bubble Pancake’ en de ‘Strawberry Pancake’. Alle fluffy pancakes worden á la minute bereid met eiwitbeslag, verse slagroom en roomijs.