Bakker Bart heropent vernieuwde vestiging

Bakker Bart heropent vernieuwde vestiging

Bakker Bart heeft zijn winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, heeft ondernemer Ronald van Kolthoorn een winkel met daarin veel nieuwe elementen gekregen.

In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen zijn in Ede doorgevoerd, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

Nieuwe look & feel

vestiging Bakker Bart

Daarnaast zal deze vernieuwde Bakker Bart vestiging een nieuwe look & feel krijgen door een nieuw concept meubilair, wat in samenwerking met de Arend Project & Horeca Inrichters is ontwikkeld. Ook de kledinglijn is in samenwerking met De Waard beroepskleding volledig nieuw ontwikkeld. Naast de verkoop in de winkel, zal E-commerce (het bezorgen van online bestellingen) een belangrijk onderdeel van het winkelconcept zijn.

Ronald van Kolthoorn

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn (1996) startte in september 2019 met zijn winkel in Ede en maakt nu al een volgende grote stap in zijn ondernemerscarrière. Van Kolthoorn ziet veel potentie in de bakkerij van Bakker Bart aan de Grotestraat 73 in Ede. Van Kolthoorn houdt van bouwen. Niet van huizen, maar van teams en sfeer. Ronald: 'Ik zag in 2019 een prachtige winkel op een super locatie die niet volledig uit de verf kwam. Ik heb vooral gezocht naar wat de Edese consument wil; daarop hebben wij het assortiment aangepast en de winkel direct een facelift gegeven', legt hij uit.

Personeelsbeleid

Op personeelsgebied heeft Ronald zijn eigen visie. 'Wij stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar en willen iedere maand een doel bereiken. Mensen werken niet alleen voor geld, zij willen leren en gestimuleerd worden, iets bereiken en daar ook wat extra’s voor krijgen. Wij hebben deze magie met elkaar, en dat voelt en ziet de klant ook. De hoge eisen hebben al geleid tot het behalen van een 100% score op hygiëne en voedselveiligheid.'

vestiging Bakker Bart

Ronald zat niet stil en heeft samen met zijn franchisegever de mogelijkheid benut om het naastgelegen pand aan te huren en bij de winkel te trekken. Op deze manier kon de winkel en de zitgelegenheid enorm worden uitgebreid en zijn samen met de franchisegever de allerlaatste inzichten en vernieuwingen van de formule toegevoegd.