Open Dagen Satelliet Meubelen in teken van vooruitgang

Open Dagen Satelliet Meubelen in teken van vooruitgang

Op woensdag 6 en donderdag 7 oktober vinden de Open Dagen van Satelliet Meubelen plaats. Het team van Satelliet is blij dat er weer de mogelijkheid is om elkaar live te ontmoeten.

Gasten vinden enthousiast hun weg terug naar de horeca, maar ook kantoren komen langzaam weer tot leven. Er is veel veranderd… maar zonder verandering geen vooruitgang. Daarom heet Satelliet Meubelen haar gasten welkom bij Mission Hospitality, Embracing the past, creating the future.

Vooruitgang staat centraal

Vooruitgang is daarom ook precies wat centraal staat tijdens de Open Dagen. Hierbij ligt de focus op duurzaamheid, new office en de nieuwe collectie. Alles in de gastvrije ambiance die mensen van Satelliet gewend zijn.

Satelliet Originals

Bezoekers kunnen zich laten verrassen door een inspirerende nieuwe collectie en de eyecatchers van Satelliet Originals. Vele nieuwe ontwerpen staan klaar voor de projecten van morgen.

Wat ook interessant is is de transformatie van de showroom naar een toekomstbestendige Work Lounge. Hier is de visie van Satelliet te zien op hoe kantoor en hospitality samenkomen in een inspirerende en prettige werkomgeving.

Het dynamische Duurzaamheidspaviljoen laat zien hoe Satelliet ernaar streeft om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitalitymeubilair in Europa te zijn.

Open Dagen Satelliet Meubelen bezoeken?

Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden voor de Open Dagen. Naast een entreeticket voor de Open Dagen zullen bezoekers bij de ingang van dit evenement gevraagd worden om een coronatoegangsbewijs middels de CoronaCheck-app te tonen.

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca