Achtste vestiging voor restaurantformule Heinde & Ver

Achtste vestiging voor restaurantformule Heinde & Ver
Grand Athina in Leerdam maakt plaats voor Heinde & Ver

De restaurantformule Heinde & Ver van Roland Hogenelst (La Cubanita, Proeflokaal Bregje) opent een achtste vestiging in Leerdam. Franchisenemer is Jouke Veenstra.

De nieuwe locatie van de all-in restaurantformule Heinde & Ver aan de Stationsweg 2 in Leerdam krijgt 140 zitplaatsen en de eerste gasten eten er donderdag 28 oktober 2021, zo laat formule manager Myrthe Schmeets weten.

In het pand zat voorheen een Grieks restaurant Grand Athina; dit was de werkgever van de huidige ondernemer Jouke Veenstra. Hij was er 8 jaar lang de bedrijfsleider.

Restaurantformule Heinde & Ver

Heinde & Ver is een all-in restaurantformule van Roland Hogenelst. Gasten eten én drinken er door de week voor €34,50 en in het weekend voor €39,50. Elke ronde bestellen de bezoekers maximaal twee tapasgerechten per persoon; zonder dat er een tijdslimiet van bijvoorbeeld twee uur is.

Frisdranken (flesjes), koffie, thee, bier (Heineken op de tap) en wijnen zijn hierbij inbegrepen. Voor sommige sterke dranken of bieren op fles geldt een meerprijs.

De keuken sluit om 22.00 uur, desserts zijn te bestellen tot 22.30 en de laatste drankjes verlaten de bar om 23.00 uur.

Roland Hogenelst heeft onder de noemer van Club Culinair vijf restaurantformules waarvan La Cubanita met 55 locaties veruit de grootste is. Heinde & Ver telt nu acht vestigingen, Proeflokaal Bregje 27, het vegetarische Rozey twee en er is één vestiging van Taco Rico. Alle zaken worden gerund door franchisenemers.