Onderstaande 10 horecaondernemers maakten – in willekeurige volgorde – indruk met hun taco’s en bereikten een plek in de finale van de Taco Top 10.
- Max van de Vliet – Tacos de Zuab
- Tom van den Broek – Caliente Catering
- Eric Reezigt – La Cucaracha
- Adi Melkman – Oud West Producties
- Taco van Huijstee – Café de Kansel
- Esther Noorman – BRUUT Cooking
- Alex Buiten – Escobar Breskens
- Boyke ten Broeke – The Hungry Dutchman
- Jan Boeren – Le Cuisinier / CCP
- Leander van Ravenswaaij – Taco Margèn
Finaledag wordt uitgesteld
Tijdens de finale mogen de 10 finalisten hun taco bereiden en presenteren aan een vakkundige jury. Die zal daarna bepalen welke horecaondernemer een jaar lang de eretitel ‘De beste taco van Nederland’ mag dragen. De winnaar krijgt bovendien een workshop van Jord Althuizen voor zijn hele team. Lees hier de motivaties van alle finalisten.
De grote finaledag zou plaatsvinden tijdens de Horecava, op 11 januari 2022. Nu de Horecava is afgeblazen, wordt ook de finaledag uitgesteld. De finalisten krijgen bericht zodra er een nieuwe datum en locatie bekend is.