Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden

Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden

Nadat Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een maand gesloten was, mag de horeca de deuren weer openen. Gezien de grote, rigoureuze verbouwing van de keuken, is dit bij Carelshaven op dit moment niet mogelijk. Daarom is in de Jachtzaal van De Zwaan Delden het pop-up restaurant 'CRLSHVN' geopend.

De feestzaal van De Zwaan is geheel omgetoverd tot het Carelshaven restaurant, waar één maand lang een vaststaand menu wordt geserveerd, in stijl van Carelshaven onder leiding van Chef de Cuisine Daniel Nijkamp.

Eenmalig, één maand lang

CRLSHVNGedurende een maand lang staan de chefs van De Zwaan Delden en Carelshaven schouder aan schouder. Het diner wordt geheel in Carelshaven stijl geserveerd. Van de bijzondere gerechten die gepresenteerd worden door de medewerkers van Carelshaven tot de unieke aankleding en sfeer van het restaurant.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden bevindt zich op het bijna 250 jaar oude Twentse landgoed Twickel. In 2019 trad het bedrijf toe tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels & restaurants. Carelshaven is in handen van Alco en Evelyn van Berkel.