Novum Hospitality opent ibis Styles in modestad Arnhem

Novum Hospitality opent ibis Styles in modestad Arnhem

Hotelgroep Novum Hospitality opent aan het Willemsplein in modestad Arnhem de deuren van ibis Styles Arnhem Centrum. In het hotel komt het thema mode terug in details van de kamers, lobby, restaurant en bar.

Hotel ibis Styles Arnhem Centrum heeft 115 kamers en 30 extended stay appartementen. Alle kamers zijn voorzien van ibis Sweet-bedden en grote flat screens. Het hotel heeft ervoor gekozen om de koffie- en theefaciliteiten van de kamer te verplaatsen naar de lobby, waar gasten tussen 12.00 en 22.00 uur terechtkunnen voor een gratis kop koffie of thee.

Onderdeel van het hotel is de penthousebar, vanaf dit voorjaar komt daar een grote rooftopbar bij met uitzicht op het centrum van Arnhem.

Matthias Bloemhard, general manager van ibis Styles Arnhem Centrum: ‘We hebben alles wat gasten nodig hebben voor een fijn verblijf. Volgend jaar worden we met onze rooftopbar de hotspot van Arnhem.’

ibis Styles Arnhem Centrum

Alle ibis Styles-hotels - onderdeel van de ibis-familie van Accor - beschikken over een eigen thema en stijl. In dit nieuwe hotel, niet ver van het Arnhemse modekwartier en de modeopleiding van Artez University, draait alles om fashion en dat komt terug in het design.

Het interieur kenmerkt zich door opvallende zwartwitdetails, grijstinten en warme kleuren. In de kamers sieren artistieke afbeeldingen van modellen de muren en liggen de gasten comfortabel op de op magazinecovers geïnspireerde kussens.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn afgewerkt met inklapbare spiegels en catwalk-style-verlichting en in de lobby en penthousebar hangen eigenzinnige handtaslampenkappen. Designtapijten en modeschetsen op de muren maken het verhaal van dit nieuwe hotel af.

ibis Styles Arnhem Centrum is een Accor-hotel dat wordt geëxploiteerd door de Duitse hotelgroep Novum Hospitality.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.