Jermain de Rozario deelt terrasgerechten op Terras Kickstart 2022

Jermain de Rozario deelt terrasgerechten op Terras Kickstart 2022

Jermain de Rozario is de nieuwste naam die toegevoegd is aan de line-up van de Terras Kickstart. De sterchef uit Helmond zal drie terrasgerechten presenteren in Breda en tijdens een interview met dagvoorzitter Ron Simpson de ins en outs ervan delen en vragen uit de zaal beantwoorden.

Jermain de Rozario zal zijn opwachting maken op de Terras Kickstart 2022. De Helmondse chef is zonder twijfel één van de grootste culinaire talenten van Nederland en wist aan de hoge verwachtingen van zijn restaurant De Rozario te voldoen door binnen 2 jaar een eerste Michelinster te behalen.

De start van zijn carrière leidde zelfs tot een boek: Jermain de Rozario: van vuilnisman tot sterrenchef. De topchef én ondernemer opende in de coronacrisis een tweede zaak: Oosters eetcafé Mencoba, zijn kweekvijver voor jong talent. Op de Terras Kickstart deelt hij zijn kennis én een aantal recepten voor unieke, maar simpele terrasgerechten.

De Rozario zal op het evenement, maandag 4 april in Breda, op het podium zijn gerechten toelichten, geïnterviewd worden door dagvoorzitter Ron Simpson en op vragen ingaan vanuit de zaal.

Terras Kickstart 2022: ideale aftrap terrasseizoen

De Terras Kickstart vindt maandag 4 april plaats bij Satelliet Meubelen in Breda. Diverse sprekers, van ondernemers tot trainers en experts, bieden deelnemers, ondernemers én medewerkers, een dag lang inspiratie op alle facetten van ‘het terras‘, om zo optimaal voorbereid te zijn op het komende terrasseizoen.

Van sessies over het optimaal indelen van je menukaart en 365 dagen het maximale uit je terras halen, tot ondernemers als Terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne. De inschrijving is nu geopend. Meer info en sprekers vind je hier.