The Harbour Club zet streep door concert Glennis Grace

The Harbour Club zet streep door concert Glennis Grace

The Harbour Club in Amsterdam Oost heeft een streep gezet door het optreden van Glennis Grace in het restaurant. Aanvankelijk zei The Harbour Club de ontwikkelingen rondom het geweldsincident te willen afwachten, maar nu besloot het restaurant het optreden toch te cancelen.

In een verklaring zegt The Harbour Club zich 'te allen tijde van alle vormen van geweld en ongewenst gedrag' te distantiëren. 'In navolging van onze eerdere berichtgeving en gezien de verdere ontwikkelingen hebben wij besloten de programmering van Glennis Grace definitief te schrappen uit de agenda van The Harbour Club. Het betrof een concert op 26 maart, een avond waarin verschillende Nederlandse artiesten gaan optreden.

Aanhouding Glennis Grace

De zangeres werd vorige week, samen met haar 15-jarige zoon, aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt. Ze wordt verdacht van openlijke geweldpleging in vereniging met voorbedachten rade.

The Harbour Club Oost

Bij The Harbour Club Amsterdam Oost wordt met regelmaat een culinaire avond gecombineerd met entertainment. The Harbour Club biedt met Winter Concerts, Dinner Concerts, Family Sundays en Comedy Shows een diner, cocktails en entertainment.