3 terrasgerechten Jermain de Rozario op Terras Kickstart

3 terrasgerechten Jermain de Rozario op Terras Kickstart

Jermain de Rozario deelt op de Terras Kickstart drie terrasgerechten voor op elk terras. 'Dat was een grotere uitdaging dan ik dacht.'

3 terrasgerechten Jermain de Rozario op Terras Kickstart

Sterchef Jermain de Rozario zal aanwezig zijn op de Terras Kickstart 2022 en drie gerechten presenteren die hij speciaal voor deze gelegenheid heeft ontwikkeld.

‘Ik ben enthousiast om deel uit te mogen maken van de Terras Kickstart én de uitdaging om drie gerechtjes te creëren die op elk terras passen’, aldus de sterchef uit Helmond.

‘En het was nog een grotere uitdaging dan ik dacht, maar we zijn eruit gekomen. We hebben drie creatieve gerechten verzonnen die ik graag wil laten zien.’

Terras Kickstart 2022: ideale aftrap terrasseizoen

De Terras Kickstart vindt maandag 4 april plaats bij Satelliet Meubelen in Breda. Diverse sprekers, van ondernemers tot trainers en experts, bieden deelnemers, ondernemers én medewerkers, een dag lang inspiratie op alle facetten van ‘het terras‘, om zo optimaal voorbereid te zijn op het komende terrasseizoen.

Van sessies over het optimaal indelen van je menukaart en 365 dagen het maximale uit je terras halen, tot ondernemers als Terras Top 100-winnaar Arwin Versteyne. De inschrijving is nu geopend. Meer info en sprekers vind je hier.