Frites Atelier introduceert nieuwe loaded fries

Frites Atelier introduceert nieuwe loaded fries

Geïnspireerd op het voorjaar en de zomer heeft mede-oprichter en culinair bedenker van Frites Atelier Sergio Herman frisse, zomerse smaaksensaties gecreëerd.

De specials ‘Arabic Baba & Feta’ als ook de terugkeer van onze seizoens specials: ‘Sea Nori’, ‘Parmasan & Basil’. Daarnaast staat de ‘Fishburger’ op de kaart.

‍Sea Nori

De Sea Nori wordt frites geserveerd met crispy nori chips en verse tartaarsaus met een Japanse Furkake mix die bestaat uit gedroogde vis, groenten, zeewier, wasabi en sesam en een spicey Andalouse Mayonaise.

‍Arabic Baba & Feta

De frites special Arabic Baba & Feta heeft Arabische smaken. Met de combinatie van een mild-pittige auberginedip met feta, aioli mayonaise, pittige harissa met bieslook en knapperige frites.

‍Parmesan & Basil

De mediterraanse Parmesan & Basil season special staat opnieuw op de kaart. De frites worden bestrooid met fijn poeder van verse tomaten, basilicum mayonaise, geraspte Parmezaanse kaas en basilicum cress.

‍Fish Burger

De nieuwste snack van Frites Atelier is een visburger. Onze nieuwste snack in het assortiment is de krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een fluweelzachte melk bun.

‍Naast de nieuwe Frites specials en de Fish burger heeft Sergio Herman ook twee nieuwe iced-tea's gecreëerd: de Green Tea & Peach, een subtiele en zachte smaak met verwijzingen naar smaken als limoen en citroengras en de Passion & Ginger, een combinatie van passievrucht, gember en diverse kruiden.‍