Starbucks opent nieuwe locatie in Eindhoven

Starbucks opent nieuwe locatie in Eindhoven

Starbucks opent op 7 april 2022 de deuren van haar nieuwe locatie in Eindhoven, de vierde in de stad. Inmiddels telt de van oorsprong Amerikaanse koffieketen 92 locaties in Nederland.

De Starbucks komt in een hagelnieuw pand aan de Hermanus Boexstraat in het centrum van Eindhoven. De espressobar heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter en een terras van 40 vierkante meter. 

Op 250 meter afstand zit ook al een Starbucks in station Eindhoven Centraal. Verder zijn ook op luchthaven Eindhoven twee vestigingen. 

Bas Rietvelt, Starbucks Nederland, over de opening in Eindhoven: ‘Wij zien er naar uit om de inwoners en bezoekers van de designstad te verwelkomen in deze nieuwe Starbucks. Midden in het centrum van deze bijzondere stad hopen wij een fijne huiskamer te bieden voor wie behoefte heeft aan een moment van ontspanning. We kijken er naar uit om onze gasten op de dag van de opening en de daaropvolgende jaren met open armen te ontvangen.’

Feestelijke opening 

Om de opening van deze nieuwe Starbucks, de 92e in Nederland, officieel in te luiden wordt op 7 april om 09:00 een lint doorgeknipt waarna de deuren openen voor de allereerste gasten. Ook de rest van de dag zal een feestelijk tintje hebben: zo ontvangen de eerste 100 gasten een goodiebag en is er een photobooth aanwezig.  

Na de openingsdag gaan de deuren elke dag om 07.00 uur open. Zondag tot en met donderdag is deze Starbucks tot 20.00 uur open, op vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.