Geert Bosman gaat 'wereld rondzeilen' en verlaat 't Gerecht

Geert Bosman gaat 'wereld rondzeilen' en verlaat 't Gerecht
Geert Bosman, geflankeerd door toenmalige compagnons Eric Kuindersma (l) en Luberto Agricola. Foto: Marcel van Hoorn.

Luberto Agricola en zijn vrouw Reinata zetten 't Gerecht samen voort. Inmiddels ex-compagnon Geert Bosman gaat 'z'n dromen najagen'.

In het jaar dat 't Gerecht z'n tienjarig jubileum viert, neemt Geert Bosman afscheid van de zaak die hij met partner Luberto Agricola en diens vrouw Reinata in 2012 startte.

'Voor mij is nu de tijd gekomen om een andere weg in te slaan. Mijn droom na te jagen. Ik ga de wereld rondzeilen samen met mijn vrouw Ingrid. Dit wil ik al heel lang doen en nu is het moment aangebroken. Mijn vertrek stond al 2 jaar eerder gepland maar is door corona uitgesteld', aldus Bosman tegen Groot Heerenveen.

Tienjarig jubileum 't Gerecht

Het afscheid van Bosman betekent dat Luberto en Reinata Agricola de zaak, dat in 2018 de Terras Top 100 wist te winnen, samen verder voortzetten.

Om dat jubileum luister bij te zetten hebben ze een eigen krant uitgebracht die inmiddels bij zo'n 70.000 huishoudens in Friesland op de mat is gevallen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.