Digitaal hotelconcept Limehome opent in Amsterdam

Digitaal hotelconcept Limehome opent in Amsterdam

Limehome, technologieleverancier voor de horeca en exploitant van volledig gedigitaliseerde designappartementenhotels, breidt zijn aanwezigheid in heel Europa uit met twee nieuwe projecten in Amsterdam en Barcelona.

Digitaal hotelconcept Limehome opent in Amsterdam

Het van oorsprong Duitse Limehome debuteerde in september 2021 in Nederland met een eerste locatie in Den Haag. Toen werd al meteen de ambitie uitgesproken in Nederland te groeien naar 5000 serviced apartments in 13 steden. De opening in Amsterdam is een verdere stap in die groeiambitie, nadat eerder al meer panden in de stad werden gekocht.

Amsterdam

Het pand aan de Hemonystraat in de Pijp is een typisch Hollands herenhuis met 10 gastenkamers. Het pand is voorheen in gebruik geweest als bed&breakfast Room & Co, dat limehome op advies van lokale partner Gaudi Real Estate nu volledig heeft verworven.

Het hotel ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie en zal naar verwachting deze zomer de eerste gasten verwelkomen.

Dit pand in Amsterdam is het laatste in een reeks nieuwe aankopen in Nederland, met een groot aantal projecten in verschillende Nederlandse topsteden die nog in de pijplijn zitten.

Barcelona

Het hotel in Barcelona heeft een totale oppervlakte van 1.310 m² op een toplocatie nabij de Avinguda Diagonal straat naast de universiteitswijk en het Camp Nou stadion. Samen met de in Barcelona gevestigde vastgoedbelegger Alting Grupo Inmobiliario, eigenaar van het hotel, evalueert limehome al verdere uitbreidingsmogelijkheden in de stad.

‘We zijn erg trots dat we deze twee prachtige nieuwe panden in Amsterdam en Barcelona hebben getekend’, zegt Ricky Bichel, Team Lead Business Development – Strategy & Portfolio. ‘Vooral als je bedenkt dat deze topsteden absolute toeristenmagneten zijn en enkele van de moeilijkste vastgoedmarkten om te betreden. Het is gewoon noodzakelijk dat limehome aanwezig is in beide extreem dynamische steden.’

Over Limehome

Limehome is een Europese technologieleverancier voor de horeca en exploitant van volledig gedigitaliseerde designappartementenhotels. Door de volledig digitale gastreis van boeking tot check-out en facturering ervaren gasten maximaal comfort, geen wachttijden en flexibiliteit in reisarrangementen.

Limehome locaties zijn ontworpen om te blijven: de volledig uitgeruste suites voldoen op alle locaties aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en zijn ontworpen voor zowel korte als lange verblijven.

Dankzij het op technologie gebaseerde operatormodel kunnen de premium designappartementen worden aangeboden tegen de prijs van een standaard hotelkamer. Het bedrijf heeft meer dan 150 mensen in dienst en heeft meer dan 1200 suites op meer dan 90 Duitse, Oostenrijkse, Nederlandse en Spaanse locaties.