Docu over sterchef Jermain de Rozario

Docu over sterchef Jermain de Rozario
Jermain de Rozario

De documentaire 'Jermain de Rozario, Druk op de ketel' wordt 8 juni uitgezonden op RTL Z. Voor de docu werd de sterchef van restaurant De Rozario in Helmond twee jaar lang gevold.

Jermain de Rozario werd benaderd door D2D Media voor deze documentaire. De film van Rosie Zopfi gaat over het veelbewogen leven van de sterchef, die geen geheim maakt van zijn roerige verleden.

'Het is een hele persoonlijk verhaal geworden', vertelt Peter Niemantsverdriet van restaurant De Rozario. In de drie kwartier durende docu blikt de chef-kok terug op zijn verleden, zien we hem in zijn thuissituatie en aan het werk in zijn restaurant. Ook mensen uit zijn omgeving geïnterviewd over het leven met Jermain.

Zaterdag gaat de film in première in Pathé Helmond. Nadat de documentaire is uitgezonden op RTL Z (woensdag 8 juni op 20:30 uur), is die te zien op Videoland.

De jonge chef is een groot culinair talent en wist aan de hoge verwachtingen van zijn restaurant De Rozario te voldoen door binnen 2 jaar een eerste Michelinster te behalen.