Nieuw concept Daalder Culinair: openluchtrestaurant Baro

Nieuw concept Daalder Culinair: openluchtrestaurant Baro

Baro is het nieuwste concept van Daalder Culinair. Openluchtrestaurant Baro moet de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum naar de Postjesweg in Amsterdam brengen.

Het plaatje laat zich uittekenen: onder palmen en platanen, waar lichtsnoeren en dromenvangers tussen de takken hangen, staan de tafels vol taco’s, tostadas en kannen sangria. Langs het water wordt geborreld met streetfood of uitgebreid gedineerd in de openlucht.

Openluchtrestaurant Baro moet bohemien flair naar Amsterdam brengen.

Menukaart Baro

Het menu van Baro is een frisse mix van verschillende keukens met vooral Spaanse en Mexicaanse invloeden. Oesters krijgen een dotje mezcalschuim. De beroemde taco El Pastor is op deze bestemming vegetarisch. En de aguachile is een traditioneel Mexicaans gerecht met vis dat lijkt op de Peruaanse ceviche. De bediening maakt bij de traditionele totopos de guacamole met macadamianoten af aan tafel.

Klassiekers als de patatas bravas, tostadas en de churros als dessert staan ontbreken ook niet op de kaart. Baro serveert ook grotere gerechten zoals een hele BBQ-kip met glaze van aji panca pepers en donker bier of gamba’s en mosselen met een pittige tomatensaus.

Daalder Culinair is de Amsterdamse restaurantgroep achter o.a. Daalder* en Daalder Atelier.