Gaggan Anand, Thijs Meliefste en Roger van Damme op Tomorrowland

Gaggan Anand, Thijs Meliefste en  Roger van Damme op Tomorrowland

De meest bekroonde chef in Azië wiens restaurant in Bangkok gedurende vier opeenvolgende jaren verkozen werd tot 'Beste Aziatische Restaurant' kookt vanaf 15 juli op Tomorrowland in België.

Hij staat op het iconische festival dat tot en met 31 juli duurt, om zijn eigen Chef’s Table te hosten met zicht op de Mainstage van Tomorrowland. Festivalgangers worden er getrakteerd op verrassende gerechten.

De 16e editie van Tomorrowland staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Reflection of Love’ en zal bezoekers van over de hele wereld opnieuw foodervaringen van wereldklasse aanbieden tijdens drie festivalweekends.

Chef's Table

Gaggan Anand, die beroemd werd om zijn uiterst creatieve gerechten en moleculaire gastronomie op het hoogste niveau van fine dining, zal een persoonlijke en voortreffelijke gastronomische reis verzorgen aan zijn eigen Chef’s Table. Daarnaast zal hij ook een uniek menu samenstellen voor het Tomorrowland Restaurant.

Thijs Meliefste

Thijs Meliefste sloeg in 2019 al de handen in elkaar met Tomorrowland. Vorig jaar ontving hij zijn eerste Michelinster en deze zomer zal hij op de laatste dag de Chef’s Table voor zijn rekening nemen.

Daarnaast zullen chefsuit de Belgische gastronomie, waaronder Bart De Pooter, Roger van Damme, Luc De Laet, Glen Ramaekers, Thomas Van der Flaas, Toon De Bock en Xavier Van Hecke culinaire gerechten verzorgen. Meester-mixologist Paul Morel zal zorgen voor cocktails en mixers.

Plant-based van een tweesterrenchef

Het festival wil bezoekers ook verrassen met andere nieuwe smaken zoals plant-based gerechten van tweesterrenchef Bart De Pooter, Peruaanse gerechten, heerlijk gekruide spareribs, Japanse sushi, Indian soul food, Aziatische bao’s en dumplings, kreeft en zeevruchten en smashed burgers.