A Beautiful Mess in The Manor in Amsterdam

A Beautiful Mess in The Manor in Amsterdam

A Beautiful Mess is terug van weg geweest. Een jaar lang is A Beautiful Mess het pop-up restaurant in The Manor Hotel in Amsterdam Oost.

A Beautiful Mess is een restaurant van en door mensen die naar Nederland zijn gevlucht en hier een nieuw bestaan opbouwen.

Gerechten Midden-Oosten en Oost-Afrika

Een rol in het restaurant helpt ze om in het arbeidsritme te komen en op een veilige en fijne plek Nederland te leren kennen. Voor gasten is A Beautiful Mess een unieke en gezellige plek om lokale gerechten te proeven uit het Midden-Oosten en Oost-Afrika.

Deze zomer staat de kaart vol met mezze, bubbels, fris en verrassende cocktails. A Beautiful Mess werkt samen met de Refugee Company. Boekenschrijver, chef en delicious redactrice Merijn Tol hielp met het samenstellen van het menu.

The Manor

The Manor Hotel is een fantastische plek voor A Beautiful Mess. Het hotel is onderdeel van Eden Hotels van de familie Dijkstra, een echte horeca-familie. De Sjoerd Dijkstra Foundation ondersteunt al jaren verschillende projecten in binnen- en buitenland om mensen het vak van hotellier te leren. Het unieke gebouw van The Manor heeft bovendien lang een publieke functie gehad, eerst als burgerziekenhuis en daarna als stadsdeelkantoor. Het hotel heeft nog steeds altijd haar deuren open, of dat nu voor de maandelijkse trans-borrel is, als kraamhotel tijdens de pandemie of als love-hotel voor Robert Ten Brinks All You Need is Love.

Utrecht en Arnhem

A Beautiful Mess heeft ook restaurants in het asielzoekerscentrum Oog en Al in Utrecht en in Park Sonsbeek Arnhem. Je kunt er komen eten en er worden evenementen en ontmoetingsavonden georganiseerd.

Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari

Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Mariusz Olesiński uit Woerden wint NK Lekkerste Pasta 2025

Mariusz Olesiński uit Woerden wint NK Lekkerste Pasta 2025

Chef Mariusz Olesiński van restaurant Viviamo in Woerden heeft de derde editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Hij verraste de jury met een reuze ravioli gemaakt met slechts drie hoofdingrediënten. Giovanni Carmelitano van Casalinga in Amsterdam won zilver en het brons was voor Ennio Zaccariello van Primo in Hilversum.

10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap

10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap

Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte weer een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.

Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari

Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.