A Beautiful Mess in The Manor in Amsterdam

A Beautiful Mess in The Manor in Amsterdam

A Beautiful Mess is terug van weg geweest. Een jaar lang is A Beautiful Mess het pop-up restaurant in The Manor Hotel in Amsterdam Oost.

A Beautiful Mess is een restaurant van en door mensen die naar Nederland zijn gevlucht en hier een nieuw bestaan opbouwen.

Gerechten Midden-Oosten en Oost-Afrika

Een rol in het restaurant helpt ze om in het arbeidsritme te komen en op een veilige en fijne plek Nederland te leren kennen. Voor gasten is A Beautiful Mess een unieke en gezellige plek om lokale gerechten te proeven uit het Midden-Oosten en Oost-Afrika.

Deze zomer staat de kaart vol met mezze, bubbels, fris en verrassende cocktails. A Beautiful Mess werkt samen met de Refugee Company. Boekenschrijver, chef en delicious redactrice Merijn Tol hielp met het samenstellen van het menu.

The Manor

The Manor Hotel is een fantastische plek voor A Beautiful Mess. Het hotel is onderdeel van Eden Hotels van de familie Dijkstra, een echte horeca-familie. De Sjoerd Dijkstra Foundation ondersteunt al jaren verschillende projecten in binnen- en buitenland om mensen het vak van hotellier te leren. Het unieke gebouw van The Manor heeft bovendien lang een publieke functie gehad, eerst als burgerziekenhuis en daarna als stadsdeelkantoor. Het hotel heeft nog steeds altijd haar deuren open, of dat nu voor de maandelijkse trans-borrel is, als kraamhotel tijdens de pandemie of als love-hotel voor Robert Ten Brinks All You Need is Love.

Utrecht en Arnhem

A Beautiful Mess heeft ook restaurants in het asielzoekerscentrum Oog en Al in Utrecht en in Park Sonsbeek Arnhem. Je kunt er komen eten en er worden evenementen en ontmoetingsavonden georganiseerd.