Internationale award voor Grand Hotel Huis ter Duin

Internationale award voor Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk heeft de HelmsBriscoe Partner Independent Hotel of the Year Award 2021 gewonnen. Het is de tweede keer dat het hotel deze internationale prijs wint.

De award werd uitgereikt tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting, die dit jaar in Huis ter Duin plaatsvond. De associates van HelmsBriscoe brachten hun stem uit in aanloop naar de meeting. 

Het is de tweede keer dat Huis ter Duin de Partner Independent Hotel of the Year Award wint. In 2018 nam het hotel de prijs al eens mee naar huis vanuit Berlijn, nu werd het hotel in eigen huis verrast met de award. 

Coen van Veen, International Sales Director van Huis ter Duin, geeft aan trots te zijn op het team. ‘Het was al een eer om de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting te mogen verzorgen. Nu daar deze award bij komt, zijn wij nog meer vereerd. Het is mooi om na een coronaperiode waar de zakelijke evenementen hebben stilgelegen zo terug te komen. Het is een bekroning op het harde werk van mijn collega’s.’ 

Van Veen zelf won al eerder de prijs voor Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018. 

Over HelmsBriscoe 

HelmsBriscoe is een wereldwijde locatie-sourcing bedrijf. Het bedrijf stroomlijnt het plannen van meetings en evenementen voor organisaties op de zakelijke markt door de tijdrovende taak van het onderzoeken, contacteren, en het evalueren van locaties voor zakelijke evenementen op zich te nemen. 

Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting 2022 kwamen Associates en hotelpartners bij elkaar om elkaar te ontmoeten, inspireren en plannen te maken voor toekomstige evenementen. Onderdeel daarvan waren diverse workshops, zoals de beach cleanup, waarbij de Associates samen het Noordwijkse strand opruimden. 

De beach cleanup werd begeleid door Target Earth Foundation en Grondstofjutters. De binnenstad van Noordwijk en het strand werden opgeruimd door de Associates en hotelpartners van HelmsBriscoe. Zo droeg de conferentie ook nog eens bij aan het verbeteren van de leefomgeving van Huis ter Duin en haar omwonenden. 

Over Grand Hotel Huis ter Duin 

Als icoon aan de Nederlandse kust heeft Grand Hotel Huis ter Duin een maatschappelijke voorbeeldfunctie. Eveneens vindt dit familiebedrijf het belangrijk de volgende generaties iets mooiers achter te laten. Daarom heeft Grand Hotel Huis ter Duin sinds 2017 de doelstelling om de beste service en het mooiste product te combineren met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Dit is geformuleerd in de Mission Statement: Grand Hotel Huis ter Duin wil in 2025 bij de Europese top van sustainable luxury hotels horen. Dit ideaal komt vanuit het hart maar wordt ondersteund door de ratio. Onze initiatieven meten wij aan de hand van de sustainable development goals vastgesteld door de Verenigde Naties in 2015.