KFC opent twee nieuwe restaurants

KFC opent twee nieuwe restaurants
KFC Heerlen. © Twycer / www.twycer.nl

KFC heeft twee nieuwe restaurants geopend: in Heerlen en in Leiderdorp. In Heerlen op de Heerlerbaan 240 en in Leiderdorp aan de Persant Snoepweg - pal aan de A4 tussen Den Haag en Amsterdam.

In Heerlen is het de tweede vestiging van KFC. De franchisepartner, RS Chicken Group, heeft nog vestigingen in Roermond, Sittard-Geleen, Venlo, Sevenum, Maastricht en Nederweert.

Het gelijkvloerse restaurant wordt het 83e KFC-restaurant in Nederland.

KFC Leiderdorp

Mark van't Loo, general manager van de Benelux Food Group, sinds 2019 franchisepartner van KFC: 'We zijn heel blij dat we een KFC-restaurant kunnen openen in het mooie Leiderdorp - dit is de eerste vestiging in de Leidse regio. Ik heb ontzettend veel zin om met ons nieuwe, enthousiaste team aan de slag te gaan en mensen uit Leiderdorp te voorzien van onze producten.'

Benelux Food Group heeft nu 15 KFC-restaurants en zal de komende jaren nog meer restaurants openen in zowel Nederland als België.

KFC Nederland

Er zijn nu 84 KFC-restaurants in Nederland. Dit jaar bestaat KFC Nederland 50 jaar. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.