Appartement Hotelgroep City ID breidt uit naar Ierland

Appartement Hotelgroep City ID breidt uit naar Ierland

City ID, de snelgroeiende appartement hotelgroep uit Amsterdam, kondigt de acquisitie aan van een pand in Capel Street, Dublin.

Deze aankoop is de nieuwste toevoeging aan het portfolio en maakt onderdeel uit van de wijdere groeistrategie in Europa.

De acquisitie in het hart van Dublin volgt op de drie locaties in het centrum van Amsterdam en de nieuwste locatie in Victoria, Centraal Londen.

Gezamenlijk met pensioenfonds APG en Aware Super, voert City ID de strategie van internationale groei uit. Het doel is om de komende 5 jaar meer dan €1 miljard te investeren om de internationale groei in grote Europese steden te versnellen.

Voor korte en lange verblijven

Het appartement hotel is gelegen op de hoek van Capel Street en Little Strand Street en zal beschikken over 104 ruime appartementen met volledig uitgeruste keukens en woonruimtes, geschikt voor korte en lange verblijven.

'We houden van Dublin. Het biedt een geweldige kans voor onze hotelgroep om onze visie neer te zetten. Met deze fantastische nieuwe City ID locatie, aan de historisch rijke Capel Street, willen we onze gasten inspireren om het lokale leven zowel binnen als buiten het hotel te ervaren. We zijn verheugd dat we met deze vijfde mijlpaal in het portfolio onze reis voortzetten om ons platform in grote Europese steden te bouwen', aldus Alexander Goad, ceo van City ID.