Daalder opent pop-up op Museumplein

Daalder opent pop-up op Museumplein
Dennis Huwae

Sterrestaurant daalder opent van 15 tot en met 18 september een pop-uprestaurant op de kunstgalerie Haute Photographie op het Museumplein in Amsterdam.

Het pop-uprestaurant serveert een drie- of viergangen lunchmenu. 's Avonds serveren wij een heerlijk zes gangen chefsmenu die je kan upgraden naar een deluxe menu met gerechten als wagyu en kreeft met kaviaar.

Kunst en diner

Het pop-uprestaurant is geopend voor veertig gasten. Op de Haute Photographie, de boutique fotografiebeurs van 1000 m2 midden op het Museumplein. Op de beurs staat een kijk op fotografie centraal en wordt het belang van deze kunstvorm uitgelicht.

Pop-up Daalder

Daalder zegt hierover: 'Haute Photographie voedt alle zintuigen en daar mag een lunch of diner van Daalder natuurlijk niet bij ontbreken.'

Chef-kok en eigenaar Dennis Huwaë verhuisde in februari zijn sterrestaurant Daalder naar de oude edelsmedenschool ‘Het Sieraad’ in Amsterdam-West en recent heropende hij met Daalder Atelier, zonder veel ruchtbaarheid, de gerenoveerde locatie aan de Lindengracht. '